El blog de l'Emma Roca
Últimes entrades
Entrades per data
2019
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
12
Setembre
2011
1 EDICI DEL KM VERTICALP BY COMPRESSPORT
Aquest diumenge em vaig morir, metafòricament parlant, un km vertical des de l'estació d'esquí de la Molina fins la Tossa d'Alp, a 2500m d'altura, "casi ná" ...
Les sortides es donaven cada 30 segons i només començar ja hi havia un petit muret en un sender del circuit del bike park.
Quan ja portava més de 30 min agònics, veient els talons de la meva rival més directa, Alba Xandri i imaginant Oihana ja a hores llum, ... em va donar una baixada, d'altura, cansament, cames pesades, ... que no vaig poder sobrepassar i vaig mantenir el ritme encara que sense accelerar com m'hagués agradat. Vaig treure les dents però sense mossegar ...
Al final vaig arribar amb tota la meva família animant i jo gairebé desencaixada però satisfeta de donar-ho tot. 3a a més de 3 minuts de la fabulosa Oihana Kortazar, molt simpàtica per cert i també mare, i poc després d'Alba. Per acabar el dia vaig baixar corrent de nou cap a la Molina però aquesta vegada gaudint del sender GR que passa per Coll de Pal i que en breu ho faré en sentit contrari lluitant en una ultra de nivell, La Cavalls del Vent de l'1 d'octubre.
A la arribada els petits agafats a les cames van ser el reconstituent més bo mai provat.

Fotos: Gorka Martínez i David Rovira
Comentaris
Escriu el teu comentari
Nom:
E-Mail:
Comentari:
Escriu el codi:
Patrocinadors:
ALTRA shoes
Ultimate
World Of People to Inspire
Gratacool
SUMMIT Sport Data Lab
Col·laboradors:
Natursoy
Arch Max
POLAR
Marmot
ROKA
Cenit
Miquel Salinas
Enric Violan Podologia
Alimmenta
Wong Performance
programador php freelance Barcelona
© 2019 Emma Roca Official Website. All rights reserved.